Trump

Som alla vet vann Donald Trump presidentvalet i USA för en vecka sen. Trump har pratat hela året om att bygga en mur mellan Mexiko och USA för att stoppa ett antal mexikaner att komma in i landet. Trump sa att det var oklart i nuläget vem som skulle betala muren och att det skulle diskuteras vid ett senare tillfälle. Men under mötet mellan Donald  Trump och mexikanska presidenten Enrique Pena Nieto sa  han att Mexiko absolut inte skulle betala för muren.

Stämningen i mötet var elektrisk. Men Trump säger med jämna mellanrum :                                                                          ”USA ska bli stort igen och muren mot mexiko ska byggas”.

Att Trump vann valet var en skandal för många medborgare i USA . Många medborgare är rädda för att Trump ska trycka på den röda knappen och starta ett nytt tredje världskrig . På måndagen då Trump vann var det jättemånga som ville flytta ut ur landet och till Kanada. Men för att flytta från USA till Kanada behöver man tillstånd, som man kan fixa via en sida på internet. Men på måndagen var det så många som försökte skaffa tillstånd på den sidan så sidan kraschade inom bara några timmar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *