Albin skadad inför EM⚽️

I lördags den 7/5 ramlade fotbollsspelaren Albin Ekdal över ett glasbord.
Han fick ett rejält skärsår i ryggen och har efter olyckan legat kvar på sjukhuset.
”I lördags var jag ute där jag oturligt snubblade bakåt och föll med ryggen in i ett glasbord”. Han började blöda och fick åka till ett sjukhus för att sys. Hans sår på ryggen var Fem centimeter djupt.
Såret var fem centimeter djupt och 20 centimeter långt upp mot skulderbladet. Nu är Albin på sjukhus och får inte spela fotboll på två veckor.
”Jag kommer göra allt i min makt för att kunna spela i EM, om jag blir uttagen, vilket jag har sett fram emot länge nu. Jag kommer ligga kvar på sjukhuset ett par dagar till för att hålla bra koll på läget”, skrev Ekdal i går.

källa Aftonbladet av Oscar och bea

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *