Stickor från nya lekparken!

Tvååriga Miranda fick en träflisa långt in i skinkan när hon åkte rutschkana i Hoglandspark i lördagen 19 september. Nu vill familjen varna andra. Nästa gång kan det hända mycket värre saker säger pappan Sevdaim Fetahu. Den nya lekparken i Karlskrona är unik i sitt slag och uppskattad av många. Men flera barn har drabbats av att stickor och flisor har lossnar från träet. Det gjorde även tvååriga Miranda när hon var i lekparken med sin pappa då lossnade en stor sticka som gick rakt in i hennes skinka pappan fick hjälp av några andra föreldrar som hämtade is från en resturang i närheten han kunde inte få ut stickan själv utan ringde en ambulans. Jag såg direkt att stickan satt jätte lågt in i skinkan. Inne på akuten kunde man plocka bort flisan och ger Miranda bedövnigsplåster. Det var tur att den inte träffade något organ. Miranda brukar precis som många andra barn åka på magen. Hade hon gjort det nu hade det kunnat sluta riktigt illa. Det här är den första gången barn har skadats av flisor i lekparken BLT har varit i kontakt med fleras föreldras barn har drabbats. Det var någon insident i början av sommaren. Kommunen satte upp flera klätterklossar på den brantaste delen av träytan där barnen åker. Nu ska man titta på vilka ytterligare återgärder man kan göra. Jag vill inte att fler barn ska skadas, säger pappan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *